Teodora Desagă și-a depus candidatura la funcția de primar: ”Să scoatem orașul din ghearele celor care îl conduc de 13 ani”

Candidatul USR + PMP, Teodora Desagă, și-a depus oficial candidatura la funcția de primar al orașului.

Membri ai celor două formațiuni au înregistrat alianța ”Împreună pentru Bragadiru” și au depus, pe 6 iunie, candidatura semnată de 1107 persoane.

“Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru susținerea extraordinară pe care mi-ați arătat-o, nu doar în această perioadă, ci ori de câte ori am reprezentat vocea comunității în Consiliul Local Bragadiru. Sunt copleșită de spijinul vostru și îmi pare rău că nu am reușit să ajung la toți cei care vă doreați să semnați pentru susținerea mea.

Datorită vouă, schimbarea pe care ne-o dorim în administrația publică locală este și mai aproape. Administrație fără corupție devine realitate atunci când primăria este condusă de un om corect, onest, responsabil, transparent, pentru care contează doar bunăstarea locuitorilor! Iar comunitatea din Bragadiru merită mai mult și avem șansa reală să scoatem orașul din ghearele celor care conduc orașul de 13 ani.

Vă rog să ne fiți alături în continuare, în număr cât mai mare. Contez pe prezența voastră la vot pe 27 iunie, căci doar așa putem demonstra că suntem o forță și putem reuși să facem schimbarea!,” a declarat Teodora Desagă, candidatul alianței la funcția de primar, într-un comunicat remis ziardebragadiru.ro.

La o zi după depunerea candidaturii, candidata a postat și un clip pe Facebook despre acest moment:

La precedentele alegeri, din septembrie 2020, USR și PMP au avut candidați separați. Cei doi candidați s-au plasat pe locurile 2 (Teodora Desagă) și 3 (Ionuț-Dorin Iancu). Împreună, ei au strâns circa 3500 de voturi, față de cele peste 4300 de voturi strânse de primarul PNL de la acea vreme, Vasile Cimpoeru. Acesta din urmă, însă, a fost condamnat la închisoare cu executare la începutul acestui an, motiv pentru care se organizează alegerile din 27 iunie.

La alegerile locale, Teodora Desagă se va lupta cu candidatul PNL, Gabriel Lupulescu, dar și cu Ionuț Scarlat (independent), Costin Ioniță (AUR), Feny Cornelia Tabacu (independent) și Cornel Faris (Pro România).

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!