Cele 3 infracțiuni pentru care Vasile Cimpoeru a fost condamnat la 56 de luni de închisoare

ziardebragadiru.ro a analizat motivarea instanței după condamnarea primarului din Bragadiru, Vasile Cimpoeru.

De fapt, instanța l-a găsit vinovat pe primarul din Bragadiru de trei infracțiuni, pe care le redăm mai jos:

  • 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de instigare la fals material în înscrisuri oficiale (faptă penală din luna septembrie a anului 2016, autor condamnat Bigu Elena-Claudia);
  • 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiuni de complicitate la fals intelectual (în raport cu certificatul de urbanism nr.1.337/5.X.2015, faţă de beneficiarii Berea Cristina şi Berea Teodor-Alexandru, autor condamnat Stan Veronica-Ioana);
  • 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiuni de complicitate la fals intelectual (în raport cu autorizaţia de construire nr.961/26.X.2016, faţă de beneficiarii Berea Cristina şi Berea Teodor-Alexandru, autor condamnat Stan Veronica-Ioana).

Acestea sunt cele 3 infracțiuni pentru care primarul Vasile Cimpoeru a fost condamnat la închisoare cu executare.

Contopirea pedepselor face ca Vasile Cimpoeru să fie condamnat să execute cea mai grea dintre pedepse, cea de 3 ani după gratii, la care adaugă sporul obligatoriu de 1 an şi 4 luni închisoare, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 4 luni închisoare.

În aceeași zi de 22 ianuarie, arhitectul șef al orașului Bragadiru, Măgureanu Adrian Sorin, a primit o pedeapsă de 4 ani de închisoare. Acesta a fost găsit vinovat pentru 4 infracțiuni, pentru fiecare primind câte 2 ani de închisoare. La contopire, a rezultat o pedeapsă de 2 ani de închisoare, la care s-a adăugat un spor de încă 2 ani.

Singurul care a scăpat cu o pedeaspă cu suspendare a fost Stanciu Ion, condamnat la 2 ani de închisoare, dar cu suspendare. Acesta va fi obligat să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe perioada de 80 zile, la Primăria oraşului Bragadiru, judeţul Ilfov sau la Casa de cultură din comuna Clinceni, judeţul Ilfov.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!