O fată de 12 ani din Bragadiru a dispărut. S-a trimis RO-Alert pentru găsirea Denisei

UPDATE ora 11:50 – Mama fetei ne-a transmis că fiica ei a fost găsită în zona străzii Smârdan din Bragadiru.

O fată în vârstă de 12 ani din Bragadiru este dată dispărută de familie din seara zilei de marți, 18 iunie.

”Cam o oră făcea de la școală până acasă, am insistat să o sun, dar a avut telefonul închis. La 18:03 a fost ultima data când am vorbit cu fiica mea”, spune Irina Larion, mama fetei.

Denisa Elena Larion, fata dată dispărută, este elevă la Școala Gimnazială nr. 279 ”Sfinții Mihail și Gavril” din București și locuiește pe strada Alunului din Bragadiru.

Se pare că, după școală, fata a ajuns cu un grup de prieteni în parcul mare din Bragadiru. Nu i-a răspuns mamei la repetate apeluri, dar la ora 19:36, fata pare să fi văzut ultimul mesaj al mamei sale, care o întreabă de ce are telefonul închis. Nu îi răspunde însă mamei la mesaj și de atunci familia nu reușește să o mai contacteze nicicum pe fată.

Spre înserat, însă, povestea se complică. Fata este transportată cu o mașină, în jurul orei 21, de o femeie aflată la volanul unei mașini albe, un Volvo XC40 cu număr de București. Denisa este lăsată pe strada Smârdan, însă familia ei locuiește pe strada Alunului.

Mama fetei face o sesizare la Poliția Bragadiru în jurul orei 21, în seara de 18 iunie. ”Aflând cu cine a umblat în ziua respectivă, am reușit să dau de unul dintre băieții din grupul de prieteni, pe care l-am luat ca și martor. Am înțeles că pe Smârdan a rămas împreună cu băiatul doamnei cu mașina, un tânăr de 13-14 ani pe care îl știu, l-am mai văzut de câteva ori. Eu cred cu putere că el știe unde este Denisa”, spune mama fetei în dialog cu ziardebragadiru.ro.

Semnalmentele fetei, comunicate de Poliție prin mesaj RO-Alert

Publicația noastră a cerut o reacție și de la IPJ Ilfov, care a venit cu puțin timp după trimiterea unei mesaj RO-Alert, al cărui conținut în puteți vedea mai jos.

”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov caută o minoră în vârstă de 12 ani, din orașul Bragadiru, care la data de 18 iunie a.c., a plecat de la o școală din mun. București către casă și nu a mai ajuns.

Sesizarea a fost formulată la data de 18 iunie a.c., în jurul orei 21:12, de către mama minorei, care a declarat faptul că, la data de 18 iunie a.c, în jurul orei 18:03, fiica acesteia, în vârstă de 12 ani, a plecat de la școală, către casă, fară a se mai întoarce la adresa de domiciliu.

Semnalmentele minorei: înălțime 1,60 m, aproximativ 50 kg, ten alb, păr șaten, ochii albaștriii, fără semene particulare.

La momentul plecării minora era îmbrăcată cu un tricou verde cu imprimeu alb, pantaloni negri cu imprimeu gri, încălțată cu adidași albi cu imprimeu mov și avea un ghiozdan gri cu imprimeu roz.

Persoanele care dețin date ori informații, sau care pot da relații despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de Poliție”, ne-a transmist agentul de poliție Bădiță Florin Cătălin de la IPJ Ilfov.