Piedone se implică în campania din Bragadiru și susține candidatul PNL

gabriel lupulescu cristian popescu piedone

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, apare într-un filmuleț în care își exprimă dorința ca alegerile din Bragadiru să fie câștigate de Gabriel Lupulescu, candidatul PNL.

În filmuleț, postat pe Facebook de Gabriel Lupulescu, Piedone spune că soacra sa locuiește în Bragadiru și că speră ca administrațiile locale din sectorul 5 și Bragadiru să își dea mâna în folosul cetățenilor.

”Soacra mea stă în Bragadiru și la radio vârsta a treia, ești top. Nu știu ce faci, dar acolo e corason (n.r. inimă, în spaniolă)”, spune Piedone.

Primul proiect pe care cei doi și-au propus să îl facă împreună, săptămâna aceasta, este nivelarea cu pietriș a străzii Drăganului, o variantă prin care șoferii din Bragadiru ocolesc deseori traficul de pe Șoseaua Alexandriei.

Piedone (membru al Partidului Puterii Umaniste) însuși a câștigat alegerile la limită, după ce a învins chiar candidatul PNL din sectorul 5, Cristian Băcanu.

Alegerile din 27 iunie au loc după ce primarul PNL reales în 2020, Vasile Cimpoeru, a fost condamnat la închisoare cu executare. Până la alegerea unui nou primar, interimar este viceprimarul Grigore Marian Dumitru.

La alegerile din 27 iunie, Gabriel Lupulescu (PNL) și Teodora Desagă (USR+PMP) par să fie favoriți. Alți candidați ale căror nume vor fi pe buletinele de vot sunt Ionuț Scarlat (PSD), Costin Ioniță (AUR) și Cornel Faris (Pro România).