Teodora Desagă, dublă susținere la primărie. USR și PMP își unesc forțele la alegerile din mai 2021

teodora desaga candidat

Teodora Desagă, candidata PMP clasată pe locul doi la alegerile locale de anul trecut, are acum și susținerea USR pentru votul din mai 2021.

Semnul că se va forma o alianță a fost dat mai întâi în Consiliul Local al orașului Bragadiru, unde consilierii PMP și USR (câte 4 la număr din fiecare partid) au făcut împreună opoziție față de majoritatea (11 consilieri) formată din PNL – PSD – ALDE – Pro România.

”Comunitatea noastră a primit o nouă șansă de a face schimbarea mult așteptată în Primărie.

Experiența din toamna trecută și îndemnul vecinilor noștri ne-au încurajat ca împreună să perseverăm în dorința de schimbare în administrația publică locală, solidaritatea fiind importantă în coeziunea comunității.

De această dată sper ca mesajele noastre să fie ascultate de și mai mulți cetățeni decât cei prezenți la vot pe 27 septembrie 2020. Este esențial ca locuitorii orașului nostru să își stabilească domiciliul sau reședința în Bragadiru și să meargă în număr cât mai mare la vot în ziua alegerilor.

Împreună avem șansa să îi trimitem definitiv acasă pe cei care au autorizat construcții ilegale fără infrastructură și utilități publice, distrugând calitatea vieții oamenilor onești și șansa copiilor la educație în unități de învățământ în apropierea casei. Depinde doar de noi să facem schimbarea! Depinde de implicarea fiecăruia dintre noi!”, spune Teodora Desagă, într-un comunicat trimis redacției noastre.

Alianța USR – PMP sub care va candida Teodora Desagă poartă numele ”Împreună pentru Bragadiru”.

”La alegerile locale din septembrie 2020, ne-ați transmis un mesaj important, acela de a ne uni forțele pentru a schimba lucrurile în orașul nostru! Am înțeles mesajul dumneavoastră, am analizat atent și am decis să mergem Împreună pentru Bragadiru!”, a declarat Anton Pițigoi, președintele Filialei Locale USR Bragadiru.

La alegerile locale din septembrie 2020, Vasile Cimpoeru (PNL) a câștigat votul după ce a primit aproape jumătate din voturile valabil exprimate în Bragadiru (4360 din 9034 voturi). Teodora Desagă (PMP) a primit 2155 de voturi, iar candidatul USR de atunci, Ionuț-Dorin Iancu, a fost votat de 1354 de oameni. Dumitru Marian (candidatul ASL, alianța formată din PSD și ALDE) a fost pe locul 4, cu aproximativ 800 de voturi, iar pe locurile 5 și 6 au fost Sorin Orbeanu (Pro România) și Bogdan Crefelean (AUR).

Candamnarea definitivă la închisoare a primarului liberal Vasile Cimpoeru la începutul acestui an a dus la aceste noi alegeri, care ar urma să fie organizate cel mai probabil în data de 16 mai. Până la alegerea unui nou primar, interimatul este asigurat de viceprimarul PNL Grigore Marian Dumitru.

Și alți candidați și-au anunțat candidatura la alegerile din mai. Unul dintre ele este dezvoltatorul Cartierului Latin, Gabriel Lupulescu, despre care ziardebragadiru.ro a scris aici. Și AUR (alianța care a surprins România la alegerile parlamentare de anul trecut) are un candidat la alegerile din mai 2021, pe Costin Ioniță.

ziardebragadiru.ro va încerca să discute cu toți candidații anunțați și care urmează să își anunțe candidatura la alegerile din mai 2021.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!