Centrul de vaccinare din Bragadiru a fost deschis. Ce vaccin e folosit și ce vaccin e disponibil în Cornetu

Centrul de vaccinare din Bragadiru a fost deschis luni, 13 aprilie.

Potrivit datelor din platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro, toate locurile sunt ocupate, iar 864 de persoane se afla pe lista de așteptare.

Vaccinul folosit la centrul din Bragadiru este Pfizer BioNTech. Vaccinul este în două doze, rapelul fiind programat la 21 de zile după administrarea dozei inițiale.

Centrul de vaccinare din Bragadiru a fost amenajat în Casa de Cultură Mihai Eminescu (Șoseaua Alexandriei nr. 478). Se intră prin laterala din stânga a clădirii, din strada Povernei.

Pfizer, la Bragadiru. Moderna, la Cornetu

Tot nou deschis este și centrul din Cornetu (deschis în Centrul cultural Cornetu din Șoseaua Alexadriei nr. 138).

În acest centru e folosit vaccinul de la Moderna, iar pe lista de așteptare erau, la ora publicării acestui articol, doar 9 persoane.

Locuri libere imediat în toate centrele de vaccinare cu Astra Zeneca

Locuri libere în Ilfov sunt în centrele în care sunt vaccinuri de la Astra Zeneca. La centrul deschis în Voluntari, la SC Medicavol A.M.Complet SRL (Bd. Eroilor, nr. 13), sunt 468 de locuri libere în perioada imediat următoare.

Și la Chitila, în Sala de sport (Str. Castanilor, 41), sunt 218 locuri libere pentru vaccinarea cu Astra Zeneca. Și centrele din Măgurele (str. Panselelor, nr. 2) și Mogoșoaia (Valea Parcului Nr. 1a) au locuri libere la vaccinarea cu Astra Zeneca.

În total, în județul Ilfov sunt 32 de centre de vaccinare. Le găsiți pe toate AICI.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!