Rezultate alegeri locale 2020. Vasile Cimpoeru (PNL) a câștigat un nou mandat la Primăria Bragadiru

Vasile Cimpoeru Teodora Desaga primaria Bragadiru 2020

Reprezentantul PNL, Vasile Cimpoeru, a fost ales pentru a patra oară la rând în funcția de primar al orașului Bragadiru, în urma alegerilor din 27 septembrie 2020. Cimpoeru este primar încă din 2008.

Pe locul doi a fost reprezentanta PMP, Teodora Desagă.

Ceilalți candidați la funcția de primar au fost: Ionuț Dorin Iancu (USR), Marian Dumitru (PSD), Bogdan Crefelean (AUR) și Sorin Orbeanu (Pro România). În total, au votat în Bragadiru 9265 de persoane, arată datele Biroului Electoral Central.

Rezultatele finale ale alegerilor vor apărea în data de 28 septembrie, după ora 8, iar ziardebragadiru.ro vă va prezenta procentele exacte ale votului de la ”locale”. Vom analiza și situația votului din Consiliul Local, pentru a afla câți consilieri vor avea partidele în noul mandat.

În București, Primăria Generală a fost câștigată de independentul Nicușor Dan, susținut de alianța PNL – USR PLUS. Acesta a învins-o pe Gabriela Firea, dar și pe fostul președinte Traian Băsescu. Iată și rezultatele parțiale de la sectoare:

Sectorul 1. Clotilde Armand (PNL-USR PLUS)
Sectorul 2. Radu Mihaiu (PNL – USR PLUS)
Sectorul 3. Robert Negoiță (Partidul București 2020)
Sectorul 4. Daniel Băluță (PSD)
Sectorul 5. Cristian Băcanu și Cristian Popescu Piedone erau la egalitate după exit-poll-ul CURS-Avangarde, iar actualul primar, Daniel Florea, era și el aproape de cei doi. Pentru acest sector, rezultatele finale ne vor arăta cine e viitorul primar
Sectorul 6. Ciprian Ciucu (PNL-USR PLUS)

În Ilfov, președinția Consiliului Județean a revenit PNL, prin candidatul Hubert Thuma.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!