Dezinsecție în Bragadiru, în 24 august. ”Vă sfătuiesc să stați departe de raza de acțiune a soluției Solfac Trio”

În noaptea dintre 24 și 25 august va avea loc o nouă acțiune de dezinsecție în Bragadiru, anunță primăria orașului. Acțiunea va începe pe 24 august, după ora 22.

Primarul orașului a avertizat locuitorii că ar fi bine să stea în case după acea oră.

”Vă informez că mâine, 24.08.2019, după ora 22.00, pe raza orașului Bragadiru se va efectua actiunea de dezinsecție terestră pentru combaterea țânțarilor.

Vreau să mă asigur că dezinsecția se va desfășura fără incidente și vă sfătuiesc să stați departe de raza de acțiune a soluției Solfac Trio, deoarece este iritantă; indicat ar fi să nu vă părasiți domiciliile”, a scris pe Facebook primarul Vasile Cimpoeru.

Anunțul vine după ce la o campanie precedentă de dezinsecție în Ilfov, unii locuitori din Popești-Leordeni s-au plâns de iritații. Ziardebragadiru.ro a scris mai multe despre situația de atunci în acest articol. Despre substanța Solfac am scris aici.

Dacă vrei să ne scrii ceva (un pont care poate deveni o știre sau pur și simplu impresiile tale despre siteul Ziar de Bragadiru) nu ezita să o faci la contact@ziardebragadiru.ro. Iar dacă nu vrei să ratezi vreo știre, îți recomandăm să te abonezi la notificări și să te alături, cu un Like, comunității de pe pagina noastră de Facebook.

Poți citi mai multe despre noi aici.