Despre noi

Site-ul ziardebragadiru.ro nu este afiliat politic sau economic. Scriem pur și simplu știrile pe care le considerăm importante pentru oamenii care locuiesc în acest oraș.

Nu ne-am propus să criticăm pe nimeni, dar sigur o vom face dacă situația o impune. Nu ne-am propus să lăudăm pe nimeni, dar chiar ne-ar face mare plăcere să descoperim oameni interesanți care stau în oraș și despre care să vă povestim în siteul nostru.

Însă, mai presus de toate, ne propunem să te informăm corect și să îți fim alături dacă te vei ”pierde” prin hățișul birocratic sau prin haosul construcțiilor din oraș. Vrem să aflăm de ce nu se asfaltează o stradă, de ce se aruncă gunoaie, ce soluții sunt pentru un trafic mai bun, pentru un aer mai curat, pentru educație mai bună.

Nu promitem că vom reuși să îți oferim toate informațiile de care ai nevoie, dar promitem că vom încerca să ”adunăm” cât mai multe dintre acestea. Dacă vrei să ne scrii – fie pentru a ne da o informație, fie pentru a ne întreba ceva – folosește adresa contact@ziardebragadiru.ro.

Pentru a-și plăti angajații și costurile de funcționare în general, publicația noastră va fi deschisă colaborărilor comerciale. Dacă ai o afacere mică sau mare în oraș și vrei să ți-o promovezi cu ajutorul nostru, ne poți scrie la contact@ziardebragadiru.ro. Te putem ajuta cu mai mult decât te aștepți, îți promitem! 🙂 Suntem specialiști în jurnalism, SEO, marketing online (reclamă Google, Facebook, Waze ș.a.m.d.), realizare siteuri web și multe altele.

Totuși, vom refuza să promovăm toate companiile care reprezintă un pericol pentru oraș (să zicem un dezvoltator care construiește fără a respecta regulile de bun simț, un magazin care nu respectă condițiile legale de igienă, o fabrică care poluează în exces și exemplele pot continua).

Și asta pentru că ne dorim un oraș civilizat. E drum lung până acolo, dar cheia transformării stă și în noi. Principala misiune a noastră, cei care scriem la ziardebragadiru.ro, este să contribuim – mult sau măcar puțin, vom vedea – la această transformare în bine.