Două grupe mici la Grădinița Nr. 3 din Bragadiru. Ministerul Educației și-a dat acordul

Ministerul Educației și-a dat acordul, iar Grădinița Nr. 3 din Bragadiru va avea două grupe mici din anul școlar 2019-2020.

Grădinița de pe strada Coralului avea două clase pregătite pentru activitatea didactică încă din primăvară, așa cu ziardebragadiru.ro scria AICI. Practic, acum a venit și aprobarea inspectoratului și a Ministerului Educației pentru noile posturi de educatoare, ne transmite directoarea grădiniței, Alina Răducanu.

Capacitatea efectivă a Grădiniței 3 crește astfel de la 100 de locuri la 150 de locuri, fără a pune la calcul și locurile suplimentare.

Pe lângă grădinița de pe strada Coralului, Bragadiru are alte două instituții de învățământ preșcolar de stat. La Grădinița Nr. 1 sunt 3 grupe a câte 25 de copii, iar la grădința 2, din parcul orașului, sunt 180 de locuri, după ce cele 6 grupe au fost suplimentate de la 25 la 30 de copii.

Grădinița 3 ar putea găzdui chiar mai multe grupe de preșcolari, deoarece în mansarda clădirii sunt alte 4 săli de clasă construite ”la roșu”. Aceste clase ar putea găzdui cel puțin 100 de copii.

ziardebragadiru.ro a vizitat grădinița modernă din Cartierul Scandinavia în primăvara acestui an. Puteți vedea galeria cu imagini din grădinița nr. 3 AICI.