Strada Vârtejului / Legendei, variantă de intrare în Independenței din Șoseaua Măgurele, ”plombată” cu asfalt frezat

O stradă care se poate dovedi destul de utilă traficului de intrare din București în Cartierul Independenței este practicabilă, după ce gropile au fost umplute cu asfalt frezat.

Asfaltul frezat din sezonul de lucrări de vară a ajuns pe străzi mărginașe pentru care nu există încă plan de asfaltare, dar care sunt des folosite de șoferi ca variante alternative. Într-un articol anterior am scris despre strada Gladiolelor, iar acum am descoperit că la fel se întâmplă pe strada Vârtejului și continuarea ei, Legendei.

Vârtejului este o stradă care se desprinde din șoseaua Măgurele și continuă până la intrarea în Bragadiru (există chiar un indicator de intrare în localitate). Exact la intrarea în Bragadiru, drumul asfaltat se întrerupe, iar bucata de drum rămasă este neasfaltată. Drumul plin de gropi este însă un pic mai bun acum, după ce utilajele au adus aici asfalt frezat.

Prin Șoseaua Vârtejului și continuarea ei (Strada Legendei) se poate ajunge chiar până la intersecția cu Strada Celofibrei sau strada Plevnei, puncte de intrare în Cartierul Independenței.

Dacă vrei să ne scrii ceva (un pont care poate deveni o știre sau pur și simplu impresiile tale despre siteul Ziar de Bragadiru) nu ezita să o faci la contact@ziardebragadiru.ro. Iar dacă nu vrei să ratezi vreo știre, îți recomandăm să te abonezi la notificări și să te alături, cu un Like, comunității de pe pagina noastră de Facebook.

Poți citi mai multe despre noi aici.