Strada Gladiolelor – o variantă de a evita zona Penny pentru cei care stau în dreapta DN6. Drumul, nivelat cu asfalt frezat

O parte din asfaltul frezat rezultat în urma reabilitării unor străzi din cartierele din Bragadiru a ajuns pe strada Gladiolelor, o cale de acces care se poate dovedi extrem de importantă, deoarece face legătura între străzi importante de pe câmpul dintre DN6 și Prelungirea Ghencea.

Potrivit unor imagini trimise de cititori ai siteului ziardebragadiru.ro, drumul este practicabil chiar și cu mașini mai mici și mai joase. Gladiolelor leagă Șoseaua Alexandriei de strada Dantelei. Înainte de a se intersecta cu Dantelei, Gladiolelor are puncte de legătura cu străzi ca Diamantului, Ametistului, Safirului, Rubinului.

Mai mult, are și legătură cu Drumul Cooperativei. Dacă și segmentul dintre intersecția Dantelei – Cooperativei și Cimitirul Ghencea III ar fi reabilitatat, putem ajunge astfel extrem de usor la capătul Prelungirii Ghencea (intersecția Prelungire – strada Brașov, linia 41).

Strada Gladiolelor poate fi o variantă de evitare a zonei Penny (destul de aglomerată la anumite ore din zi) pentru cei care vor să ajungă în cartierele dintre Șoseaua Alexandriei și Prelungirea Ghencea. Varianta se poate dovedi extrem de utilă pentru persoane din cartiere ca Scandinavia, Fortuna, dar și pentru toți ceilalți care locuiesc pe sau în apropierea străzilor Cristalului, Diamantului, Dantelei, Parfumului, Rubinului, Safirului, Mărgelelor, Coralului ș.a.m.d.

Dacă vrei să ne scrii ceva (un pont care poate deveni o știre sau pur și simplu impresiile tale despre siteul Ziar de Bragadiru) nu ezita să o faci la contact@ziardebragadiru.ro. Iar dacă nu vrei să ratezi vreo știre, îți recomandăm să te abonezi la notificări și să te alături, cu un Like, comunității de pe pagina noastră de Facebook.

Poți citi mai multe despre noi aici.