Traficul pe strada Cristalului, închis în noaptea de 25 spre 26 iulie

Strada Cristalului va fi închisă în noaptea de joi spre vineri. Traficul va fi restricționat începând cu ora 23 a zilei de 25 și va fi redeschis înainte de ora 5, în dimineața zilei de 26 iulie.

Decizia de închidere a străzii a fost luată pentru a permite turnarea de covor asfaltic și instalarea de borduri pe strada Cristalului, între Șoseaua Alexandriei și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Diamantului. Trebuie menționat că numai acest segment va fi închis.

Deschiderea străzii până la ora 5 dimineața va permite buna funcționare a liniei de autobuz 302, dar și circulația auto, strada fiind extrem de folosită de cei care vor să ajungă din Bragadiru în cartierul Drumul Taberei, de exemplu.

Strada Cristalului se află între strada Safirului și Șoseaua Alexandriei. Ea se intersectează cu străzile Safirului, Diamantului și cu Șoseaua Alexandriei.

Recent, pe același segment, a fost construit un trotuar, util pietonilor care vor să ajungă din cartierele Fortuna or Scandinavia în zona Penny Market.