Rata uriașă de infectări cu coronavirus în Bragadiru. Aproape 10 din 1000 de oameni au COVID-19

Chiajna, Berceni și Bragadiru sunt localitățile din Ilfov cu cea mai mare rată de infectări cu noul coronavirus la 1000 de locuitori, arată statistica actualizată a Direcției de Sănătate Publică.

În Bragadiru, rata de infectare este de 9,36 cazuri la 1.000 de locuitori. În întreg Ilfovul, doar Chiajna și Berceni stau mai rău, cu rate de 9,82, respectiv 9,80 la 1000 locuitori.

Pentru stabilirea incidenței cazurilor de coronavirus se iau în calcul toate cazurile noi de persoane testate pozitiv în ultimele 14 zile. În ultimele două săptămâni, în Bragadiru au fost semnalate 266 cazuri noi.

În total, în orașul nostru (cu o populație declarată de

Iată întreaga situație din Ilfov, pe localități:

De remarcat că orașele cu populație mai mare decât Bragadiru, ca Voluntari, Popești Leordeni sau Pantelimon au rate de infectare mai mici decât cele din Bragadiru.

CITIȚI ȘI: VIDEO EXCLUSIV Nuntă ilegală cu peste 50 de invitați, în Bragadiru. Poliția a aplicat amenzi uriașe

Teoretic, având în vedere numărul mare de cazuri, orașul Bragadiru ar putea intra în carantină. Totuși, o decizie oficială nu a venit însă. Vă vom ține la curent cu eventualele modificări.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!