VIDEO EXCLUSIV Nuntă ilegală cu peste 50 de invitați, în Bragadiru. Poliția a aplicat amenzi uriașe

O petrecere de nuntă cu peste 50 de invitați a fost organizată weekendul trecut în Bragadiru, deși măsurile de prevenire a infectării cu noul coronavirus interzic astfel de evenimente.

Din informațiile primite pe surse de ziardebragadiru.ro, nunta a fost organizată sâmbătă, 17 octombrie, la Avatar Lounge, din strada Safirului. Circa 50-60 de persoane au fost prezente la eveniment. În imaginile primite de noi se vede că nunta are loc într-un cort, iar majoritatea celor prezenți nu poartă mască de protecție.

ziardebragadiru.ro a contactat Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov, de la care am aflat următoarele informații suplimentare:

”La data de 17 octombrie a.c., în jurul orelor 18:30, efectuând activități specifice, polițiștii din Bragadiru, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov au efectuat verificări la o unitate de profil, din orașul Bragadiru, judetul Ilfov, și s-au sesizat cu privire la organizarea si desfășurarea de evenimente în contextul măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

Astfel, polițiștii ilfoveni au intervenit cu cinci echipaje, constatând faptul că, într-un cort, special amenajat, din curtea imobilului respectiv, se afla în desfășurare un eveniment (nuntă), la care participau mai multe persoane, fiind astfel încălcate dispozițiile H.G. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private ( nunți, botezuri, mese festive), precum și măsurile de protecție individuală.

În urma celor constatate, polițiștii Ilfoveni au procedat la întreruperea evenimentului și au identificat persoanele participante.

În contextul verificărilor, Polițiștii Ilfoveni au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 33500 de lei, din care 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 19.000 de lei au fost aplicate administratorului societății, conform Legii 82/1991 (4000 de lei) și Legii 55/2020 (15.000 de lei), iar 37 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate persoanelor participante la eveniment conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 18500 de lei”, a declarat, pentru ziardebragadiru.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Anne Maria Ciolca.

VIDEO (pentru a nu rata niciodată clipurile noastre, te invităm să te abonezi AICI).

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!