Autobuzul R481 are două geamuri sparte. Plus: ce soluție există pentru validări 100%

autobuz R481 pietre bragadiru

Autobuzul R481, care deservește Cartierul Independenței, are două geamuri sparte.

Incidentul a avut loc între stațiile PECO (stația din apropierea Leroy Merlin) și Smârdan, pe Șoseaua Alexandriei. Nu se cunoaște încă identitatea celui care a aruncat cu pietre.

Linia R481 a fost introdusă în 15 septembrie, cu o zi după începerea școlii în București. Autobuzul are rolul de a duce spre DN 6 locuitorii care stau în cartierul Independenței și apoi de a-i aduce înapoi acasă de la stațiile de la DN.

Într-un comunicat recent, primăria arată că doar 11% dintre cei care folosesc această linie își validează călătoria.

”Începând cu luna octombrie 2020 se vor efectua controale de către reprezentanți ai Primăriei / STB împreună cu Poliția locală pe acest traseu”, se arată în comunicatul semnat de primarul Vasile Cimpoeru.

Având în vedere că este o linie deservită de un autobuz de dimensiuni medii, o variantă ar fi urcarea doar pe la ușa din față și taxarea sub supravegherea șoferului. Este o măsură ușor de pus în practică și care asigură control total asupra procentului de validare. În plus, este o măsură luată și în multe orașe din România și din Europa, unde transportul în comun poate fi taxat / plătit sub supravegherea șoferului.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!