A fost ales viceprimarul orașului Bragadiru. PNL câștigă și acest post, cu ajutor de la PSD-ALDE și Pro România

Viceprimarul orașului Bragadiru este Grigore Marian Dumitru (PNL), după un vot echilibrat desfășurat astăzi, 9 noiembrie, în Consiliul Local al orașului Bragadiru.

Grigore Marian Dumitru, care a fost viceprimar și în mandatul precedent, a primit 11 voturi (8 de la consilierii PNL, 2 de la consilierii PSD-ALDE și 1 de la consilierul Pro România).

Contracandidata Teodora Desagă (PMP) a avut 8 voturi, 4 de la consilierii PMP și 4 de la consilierii USR.

19 consilieri numără Consiliul Local al orașului în acest mandat, după cum ziardebragadiru.ro anunța AICI.

”Nu m-a mirat crearea acestei majorități, deoarece am primit semnale contradictorii de la reprezentanții PRO și ALDE cu care și noi am avut discutii în vederea formării unei majorități. Am plecat de la premisa că toți cei care au candidat la alegerile locale și-au dorit să fie parte a schimbării, deoarece nu sunt mulțumiți de modul în care a fost condus acest oraș, așa cum au spus în campania electorală. Numai că de la vorbe la fapte este cale lungă, iar astăzi o majoritate formată din 11 consilieri a decis să ignore toate propunerile făcute de o minoritate formată din 8 consilieri, demonstrând o totală lipsă de respect față de principii precum transparență, respect, comunicare cu cetățenii. În situația asta nu ne rămâne decât să fim vocea cetățenilor în Consiliul Local Bragadiru din opoziție!”, a declarat, pentru ziardebragadiru.ro, Teodora Desagă.

Viceprimarul în funcție a fost ”susținut de consilierii care și-au dorit continuitatea”, a spus și consilierul PNL Adrian Dumitru, ales astăzi drept președinte de ședință de Consiliu Local.

ziardebragadiru.ro a solicitat o reacție și de la viceprimarul ales, Grigore Marian Dumitru, însă acesta nu ne-a răspuns până la momentul publicării acestui articol.

Se formează astfel o majoritate PNL-PSD-ALDE-PRO România în Consiliul Local, o majoritate care probabil va vota proiectele primarului Vasile Cimpoeru. În mandatul precendent, PNL avea o majoritate lejeră în consiliu și voturile consilierilor proprii erau de ajuns pentru trecerea acestor proiecte.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!