O nouă cale de acces din și spre București. Străzile Dunării și Celofibrei vor intra în modernizare

celofibrei nemodernizata

Străzile Dunării/Legendei și Celofibrei, care pot aduce șoferii din șoseaua București-Măgurele în Cartierul Independenței pe un traseu destul de scurt, vor fi modernizate, cel mai probabil pe parcusul anului viitor, 2023.

În ședința de Consiliu Local de joi, 24 noiembrie, a fost aprobată cu unanimitate de voturi începerea procedurii de expropiere pentru o secțiune de 530 de metri din strada Celofibrei și de 1098 de metri din strada Dunării (prezentată pe unele hărți, inclusiv Google Maps, drept Legendei).

Este primul pas pentru realizarea unei lucrări în valoare de aproximativ 4 milioane de lei, care este programată pentru 2023.

Trebuie menționat că strada Celofibrei a fost deja modernizată, anul acesta, pe sectorul DN6 – intersecție Crișul Repede. Anul viitor, ar trebui realizat tronsonul intersecție Crișul Repede – intersecție Dunării.

Strada Dunării / Legendei se întinde până la ”granița” dintre orașul nostru și sectorul 5, punct din care drumul e asfaltat și duce în Șoseaua București Măgurele (segmentul de la limita sectorului 5 până la Șoseaua București-Măgurele se numește Șoseaua Vârtejului).

Am marcat cu roșu porțiunile de drum care ar trebui realizate anul viitor. De menționat că finalul străzii Celofibrei și întreg tronsonul de Legendei marcat de noi pe hartă sunt neasfaltate, drumul existent acum fiind pietruit pe alocuri, dar cu gropi mari formate de la trecerea de vehicule grele

Citiți și:

Strada Celofibrei, modernizată pe jumătate

8 lucruri de ținut minte despre râul Sabar

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!