Se deschide Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, organizat alături de UNTOLD. Care e programul

Târgul de Crăciun ”West Side Christmas Market” se deschide astăzi, 25 noiembrie, în parcul Drumul Taberei din sectorul 6 al Capitalei. Anul acesta, Primăria a colaborat cu firma organizatoare a renumitului festival UNTOLD.

Târgul se deschide în seara zilei de vineri, 25 noiembrie 2022, de la ora 18. Intrarea este gratuită. Potrivit autorităților locale, acest târg se va autosusține financiar, ceea ce înseamnă că nu se cheltuiesc bani publici.

Focurile de artificii vor fi declanșate la puțin timp după deschiderea de la ora 18. Autoritățile fac apel la vizitatori să vină fără mașinile personale, ci pe jos, cu metroul, tramvaiul sau autobuzul.

În seara deschiderii, pe scena din parc (târgul e organizat în lacul secat din mijlocul Parcului Drumul Taberei – Moghioroș) va urca și Gașca Zurli.

La ora 18 se aprind luminițele de sărbători montate deja în tot parcul. Se va aprinde și cea mai mare perdea de lumini de Crăciun din România, de peste 100 de metri lungime. Aceasta e suspendată pe podul care traversează parcul.

Iată și programul West Side Christmas Market în weekend-ul 26-27 noiembrie (sâmbătă și duminică):

Sâmbătă, 26 noiembrie

ora 19.00: Grupul Minisong
ora 20.00: cântăreața Iulia Dumitrache.

Duminică, 27 noiembrie

ora 19.00: colindătorii de la Corul Evia
ora 20.00: Daniela Răduică, fostă concurentă Vocea României.

Târgul, deschis până după Crăciun

De amintit că în fiecare zi, programul târgului este 12-23. Excepție face doar ziua deschiderii, desigur.

Accesul la patinoar este permis zilnic, începând cu ora 10. O oră de patinaj costă 20 de lei de persoană.

Târgul deschis astăzi, 25 noiembrie, are loc zi de zi, până pe 27 decembrie 2022. Majoritatea băuturile calde (ceai, vin fiert, țuică fiartă, ciocolată caldă, cafea) costă 10 lei, anunță organizatorii.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!