Lidl 2 în Bragadiru. Noul magazin se deschide pe 21 mai

Lidl 2 Bragadiru Soseaua Alexandriei 132 134

Al doilea magazin Lidl din Bragadiru se va deschide pe data de 21 mai, a anunțat compania pe siteul oficial.

Noul Lidl se află pe Șoseaua Alexandriei, la numerele 132-134 (în apropierea benzinăriei TSV). Magazinul se află pe partea dreaptă a șoselei, pe sensul de mers dinspre București spre Bragadiru.

Magazinul are în partea din față o parcare încăpătoare, de câteva zeci de locuri.

ziardebragadiru.ro a anunțat încă de luna trecută că inaugurarea va avea loc la final de mai. Lidl are obiceiul de a deschide noi magazine în zilele de joi ale săptămânii și așa se întâmplă și cu unitatea din Bragadiru.

schita magazin 2 lidl bragadiru
Zona noului magazin Lidl din Bragadiru

Magazinul este în imediata apropiere a unor cartiere ca Smart City, Scandinavia sau Fortuna. Noua unitate Lidl este peste drum de Cartierul Independenței. Cei care vor să ajungă pe jos din Independenței la Lidl pot folosi fie pasarela din dreptul McDonalds, fie pe cea din zona Leroy Merlin.

lidl bragadiru deschidere anunt
Lidl anunță deschiderea noului magazin pe siteul său oficial, lidl.ro

În zona în care Lidl deschide noul magazin se află și alte magazine ale unor lanțuri concurente: Penny Market de la intersecția dintre DN și strada Cristalului, cele două unități Profi (una pe Cristalului, cealaltă pe Smârdan), dar și magazinele Mega Image de pe Mărgelelor, Speranței și cel de lângă Leroy Merlin.

Lidl mai are un magazin în Bragadiru, situat în partea veche a orașului (Șoseaua Alexandriei 229), lângă magazinul Kaufland.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!