Al doilea Lidl în Bragadiru. Când va fi deschis

lidl bragadiru

Lidl va deschide al doilea său magazin în Bragadiru. Contactați de ziardebragadiru.ro, reprezentanții companiei au anunțat că deschiderea va avea loc la finalul lunii mai.

Update 7 mai: Lidl a anunțat pe siteul oficial ziua lansării: 21 mai. Mai multe detalii AICI.

Așadar, la final de mai vom avea deschis și magazinul din imediata vecinatate a cartierelor Fortuna și Scandinavia și peste drumul național față de Cartierul Independenței. Lidl deschide de obicei noile magazine într-o zi de joi. Așadar, putem aștepta ca deschiderea să aibă loc fie joi, 22 mai, fie joi, 29 mai.

Noul magazin este amplasat în apropierea benzinăriei TSV de pe sensul de mers dinspre București spre Bragadiru. Aveți o schiță în imaginea de mai jos.

În zona în care Lidl deschide noul magazin se află și alte magazine ale unor lanțuri concurente: Penny Market de la intersecția dintre DN și strada Cristalului, cele două unități Profi (una pe Cristalului, cealaltă pe Smârdan), dar și magazinele Mega Image de pe Mărgelelor, Speranței și cel de lângă Leroy Merlin.

Lidl mai are un magazin în Bragadiru, situat în partea veche a orașului (Șoseaua Alexandriei 229), lângă magazinul Kaufland.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!