Lidl construiește al doilea magazin în Bragadiru. Unde va fi și ce anunță grupul german

nou magazin Lidl Bragadiru

Lidl va deschide un al doilea magazin în Bragadiru, iar lucrările au început chiar în luna septembrie 2019.

Update 7 mai: Lidl a anunțat pe siteul oficial ziua lansării: 21 mai. Mai multe detalii AICI.

ziardebragadiru.ro a aflat că noul magazin va fi construit pe un teren din imediata vecinătate a cartierelor Scandinavia, Fortuna, Smart City, mai exact între acestea și drumul național. Desigur, magazinul își propune să atragă mulți cumpărători și din cartierul Independenței, plus persoane aflate în tranzit pe DN6.

Contactați de noi, cei din echipa de comunicare Lidl România au confirmat că ni se pregătește un nou magazin și că lucrările încep chiar de săptămâna aceasta.

”Avem în plan deschiderea unui nou magazin în Bragadiru, la care încep săptămâna aceasta lucrările de construcție. Ritmul de construcție a magazinului poate varia, însă, în funcție de factorii externi, precum condițiile meteo. Ca în cazul fiecărei deschideri de magazin, vom reveni cu mai multe informații despre noua unitate mai aproape de momentul inaugurarării acesteia”, au declarat reprezentanții Lidl pentru ziardebragadiru.ro.

Zona aproximativă a noului magazin Lidl din Bragadiru, marcată pe hartă

În zona vizată de Lidl pentru noul magazin se află și alte magazine ale unor lanțuri concurent: Penny Market de la intersecția dintre DN și strada Cristalului, cele 2 unități Profi (una pe Cristalului, cealaltă pe Smârdan), dar și magazinul Mega Image de lângă Leroy Merlin.

Lidl mai are un magazin în Bragadiru, situat în partea veche a orașului (Șoseaua Alexandriei 229).

ziardebragadiru.ro va urmări îndeaproape toate subiectele de mare interes pentru oraș. Pentru a nu rata știrile noastre, te sfătuim să te alături cu un Like paginii noastre de Facebook și să bifezi opțiunea See First / Vezi mai întâi din dreptul butonului Follow / Urmărește, așa cum se poate vedea din imaginea de mai jos.