Primăria vrea ca vechea școala din Bragadiru să devină adăpost de noapte

Un proiect aprobat de consilierii locali în această lună prevede transformarea vechii școli a orașului – situată pe strada Unirii, vis a vis de târgul duminical – într-un adăpost de noapte pentru persoane defavorizate.

Clădirea vechii școli este compusă din trei încăperi, care au servit până acum câteva zeci de ani drept două clase și o cancelarie. Clădirea, aflată pe strada Unirii la numărul 85, este în prezent într-o avansată stare de degradare, nefiind folosită de cel puțin 30 de ani.

”Pentru a obține acest aviz, de a transforma vechea școală în adăpost, am cerut deja aprobarea consiliul de administrație a școlii numărul 1 Bragadiru, am cerut avizul inspectoratului școlar și un aviz de la Ministerul Educației”, a menționat secretarul primăriei, Veronica Ioniță, pentru ziardebragadiru.ro.

De adăpostul de noapte s-ar putea folosi, de exemplu, victime ale violenței domestice, minori în situații dificile, familii care au nevoie de adăpost în urma pierderii locuinței ș.a.m.d.

ziardebragadiru.ro va urmări îndeaproape toate subiectele de mare interes pentru oraș. Pentru a nu rata știrile noastre, te sfătuim să te alături cu un Like paginii noastre de Facebook și să bifezi opțiunea See First / Vezi mai întâi din dreptul butonului Follow / Urmărește, așa cum se poate vedea din imaginea de mai jos.