O rampă subterană pentru colectarea gunoiului menajer va fi deschisă în Bragadiru

O rampă subterană pentru colectarea de gunoi va fi amplasată în zona străzii Cristalului din Bragadiru.

Decizia privind adresa unde va fi amplasată rampa și scopul ei exact va fi luată în data de 26 septembrie, la ședința de Consiliul Local.

Proiectul, aparținând primarului Vasile Cimpoeru, apare la punctul 13 al ședinței de Consiliul Local, cu următoarele mențiuni:

”Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de superficie cu titlu gratuit asupra terenului în suprafață de 18 mp din totalul de 3517 mp identificat cu număr cadastral 116622, înscris în cartea funciară nr. 116622, aflat în domeniul public al orașului Bragadiru, județul Ilfov, în favoarea SC Salserv S.R.L., pentru amplasarea unei rampe subterane de colectare a gunoiului menajer, la propunere domnului primar Cimpoeru Vasile”.

Intenția de a deschide o astfel de rampă este una foarte bună, consideră mulți din locuitorii orașului, dar rampa ar fi și mai utilă dacă acolo ar putea fi aduse separat și deșeuri reciclabile.

”Vreau sa găsim soluții sa fie instalate mai multe. Trebuie văzut ce terenuri pot fi puse la dispoziție între blocuri și ce costuri sunt pentru o rampă”, a declarat consilierul local Teodora Brabete Desagă pentru ziardebragadiru.ro.

ziardebragadiru.ro va urmări îndeaproape acest subiect. Pentru a nu rata știrile noastre, te sfătuim să te alături cu un Like paginii noastre de Facebook și să bifezi opțiunea See First / Vezi mai întâi din dreptul butonului Follow / Urmărește, așa cum se poate vedea din imaginea de mai jos.