Tramvaiul 41 nu va circula în iulie și august 2019

Linia de tramvai 41, care face legătura dintre terminalul Ghencea și cel din Piața Presei Libere, va fi suspendată timp de două luni în vara lui 2019.

Tramvaiul nu va circula între Podul Grant și Terminalul Ghencea, ci doar între Grant și Piața Presei.

În locul tramvaiului va circula autobuzul cu numărul 641.

Decizia a fost luată în aprilie de Primăria Capitalei, deoarece în acele luni sunt prevăzute lucrări extrem de importante la trei mai obiective de infrastructură.

Acestea sunt:

  • Lucrări de reabilitare și consolidare Pasaj denivelat subteran Pod Grant;
  • Podul hobanat peste Sos. Virtuții, în cadrul obiectivului Penetrație și racord Splaiul Independenței – Ciurel – Autostrada București – Pitești;
  • Stația de metrou „Parc Drumul Taberei” pe Bd. Drumul Taberei, în zona intersecției cu Str. Brașov în cadrul proiectului „Magistrala 5 – Drumul Taberei – Pantelimon. Tronson 1”

Dacă vrei să ne scrii ceva (un pont care poate deveni o știre sau pur și simplu impresiile tale despre siteul Ziar de Bragadiru) nu ezita să o faci la contact@ziardebragadiru.ro. Iar dacă nu vrei să ratezi vreo știre, îți recomandăm să te abonezi la notificări și să te alături, cu un Like, comunității de pe pagina noastră de Facebook. Poți citi mai multe despre noi aici.