Propunerea ca ședințele de la Consiliul Local Bragadiru să fie înregistrate video a fost respinsă

Un proiect de hotărâre care prevedea ca ședințele Consiliului Local Bragadiru să fie înregistrate video și apoi postate pe siteul primăriei din localitate a fost respins.

”Materialul rezultat va fi folosit la întocmirea procesului verbal al fiecărei ședințe și va fi postat în termen de maxim 3 zile lucrătoare pe site-ul oficial al orașului Bragadiru – www.primariaorasbragadiru.ro – în secțiunea Consiliul Local – Înregistrări Ședințe”, se arăta în proiectul de hotărâre.

Înregistrarea se va face chiar de personalul primăriei, mai exact de salariații din cadrul Compartimentului de lucru al consiliului local.

Bugetul pentru echipament va fi alocat din bugetul local pe anul 2019.

Proiectul a aparținut consilierului local Teodora Desagă.

UPDATE 11 aprilie: Documentarea ulterioară pe acest subiect a dovedit că proiectul a fost aprobat pentru a fi supus la vot, dar a picat cu 13 voturi împotrivă și 4 voturi pentru.

Dacă vrei să ne scrii ceva (un pont care poate deveni o știre sau pur și simplu impresiile tale despre siteul Ziar de Bragadiru) nu ezita să o faci la contact@ziardebragadiru.ro. Iar dacă nu vrei să ratezi vreo știre, îți recomandăm să te abonezi la notificări și să te alături, cu un Like, comunității de pe pagina noastră de Facebook. Poți citi mai multe despre noi aici.