Strada Gladiolelor are asfalt. O nouă cale de acces spre București

strada gladiolelor bragadiru ilfov cu asfalt

Strada Gladiolelor din București tocmai ce a fost asfaltată cu plăci de beton. Drumul nu este încă 100% gata, dar se poate circula pe el.

ziardebragadiru.ro a vizitat drumul astăzi, 28 septembrie, iar acesta se prezintă în bune condiții. La momentul trecerii noastre prin zonă, se lucra în continuare la șanturile laterale pentru apa pluvială, iar o altă echipă turna smoală între plăcile de beton. Folosirea acestor plăci de beton permite și un trafic de mașini ceva mai grele prin zonă.

Redacția noastră a scris în repetate rânduri despre această stradă (găsiți toate articolele noastre la acest link), care pornește de la DN6 și ajunge tocmai până la strada Dantelei, ruta importantă de intrare din Bragadiru în sectorul 6 (zona prelungirea Ghencea). Folosirea străzii Gladiolelor va reduce încărcarea de trafic din străzi ca Mărgelelor, Dantelei (sens unic), Parfumului (sens unic) și Cristalului.

strada Gladiolelor Bragadiru

Strada recent asfaltată ar putea deveni chiar mai importantă dacă Primăria Sectorului 5 ar asfalta ultimii 200-300 de metri din strada Drumul Cooperativei, de la intersecția acesteia cu Bragadiru (strada Gladiolelor) până în zona cimitirului. Astfel, șoferii ar putea ajunge pe Gladiolelor și Drumul Cooperativei din DN6 tocmai în zona Brașov din Prelungirea Ghencea (zona noului Dedeman Ghencea).

La începutul acestui an, ziardebragadiru.ro a discutat cu primarul Sectorului 5 de la acea vreme, Cristian Popescu Piedone (între timp, acesta a fost condamnat definitiv la închisoare în dosarul ”Colectiv”), care ne spunea că Drumul Cooperativei se află încă în administrarea Primăriei Capitalei. Piedone spunea că, dacă drumul va fi cedat către sectorul 5, se va ocupa de această lucrare.

ziardebragadiru.ro va continua să observe stadiul lucrărilor la strada Gladiolelor și va urmări și situația Drumului Cooperativei. Îndată ce avem noi vești, le vom publica pe acest site.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!