Zilele Orașului Bragadiru 2022: ”Ca un OktoberFest al orașului nostru”. Când și unde se vor organiza

Alina Sorescu Zilele Orașului Bragadiru 2022

Zilele Orașului Bragadiru 2022 vor avea loc anul acesta în datele de 22 și 23 octombrie. Detaliile despre sărbătoare au apărut în timpul Consiliului Local al Orașului Bragadiru, care a avut loc joi, 29 septembrie.

În ședință, a fost prezentă și șefa serviciului Cultură din cadrul Primăriei Bragadiru, actrița Diana Radu Stan.

”Evenimentele vor avea loc în parcul orașului Bragadiru și anul acesta toată sărbătoarea va fi ca un OktoberFest al orașului nostru”, a spus șefa de serviciu, care totodată este și directoarea Casei de Cultură ”Mihai Eminescu” din Bragadiru.

”Inițial, am vrut să ducem 1600 de copii din Bragadiru la Sala Palatului, pentru un eveniment cu Alina Sorescu. Vă dați seama cât de frumos era pentru acești copii să asiste la spectacol în condițiile de la Sala Palatului. Nu s-a putut, însă o să vină Alina Sorescu împreună cu trupa sa la noi în parc, la Zilele Orașului, în prima dintre zile. O să fie și un spectacol de folclor și muzică ușoară în ziua a doua, cu 2-3 artiști de marcă, o să fie o surpriză. Sunt artiști care au ales să vină în Bragadiru, pe sume mai mici decât percep ei de obicei. O să fie și un târg meșteșugăresc pe parcursul acestor zile, de aceea vă zic că va fi ca un OktoberFest, o să vedeți”, a declarat Diana Radu Stan pentru ziardebragadiru.ro după intervenția din ședința de Consiliu Local.

Diana Radu Stan este actriță a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

Pentru Zilele Orașului Bragadiru 2022 a fost alocată suma de 220.000 de lei. Pentru sărbătorile care vor urma la finalul anului acesta, 1 Decembrie și Daruri pentru voi – Seara Magică de Crăciun (22 decembrie), au fost alocate sumele de 40.000 de lei pentru fiecare (80.000 de lei în total). O parte dintre consilierii locali (cei din opoziție) și-au manifestat dorința de a primi un desfășurător al cheltuielilor pentru aceste sărbători, pentru a înțelege cum sunt cheltuiți banii pentru fiecare activitate și artist în parte.