Se toarnă asfalt nou pe străzile Cristalului și Mărgelelor. Se lucrează și la un trotuar

strazi bragadiru cristalului margelelor

Un culoar de circulație foarte folosit din Bragadiru, cel reprezentat de succesiunea de străzi Cristalului și Mărgelelor, este în prezent reasfaltat.

Drumul avea o mulțime de guri de canal care nu se aflau pe linia asfaltului, făcând zile grele șoferilor care tranzitau zona.

Acum, drumul a fost decopertat și este asfaltat porțiune cu porțiune, lucrările urmând să se întindă pe mai multe zile din luna august.

În paralel, se lucrează și la un trotuar nou, care se va întinde de la magazinul Mega Image de pe Mărgelelor până la intersecția cu strada Ghidiceni.

Potrivit unui proiect de hotărâre inițiat de primarul Gabriel Lupulescu, un ansamblu de drumuri format din străzile Mărgelelor, Safirului, Cristalului, Ghidiceni ar urma să fie dat în administrare Consiliului Județean Ilfov. Votul final pe acest proiect va fi dat chiar joi, 12 august, în Consiliul Local al orașului Bragadiru. Șansele ca proiectul să treacă sunt extrem de mari.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!