After-school pentru 180 de elevi din Bragadiru. Părinții au venit dis-de-dimineață pentru a prinde loc

scoala gimnaziala nr 1 bragadiru

Prima zi de înscriere la after-school-ul înființat de primărie pentru anul școlar 2021-2022 a fost una plină de forfotă la școala din oraș. Sute de părinți au venit să își înscrie copilul sau copiii pe liste, deoarece doar primii 180 de elevi înscriși vor prinde și loc la after.

Părinții care au venit în jurul orei 7-8 dimineața au încheiat procesul de depunere a dosarului abia după ora 09:30. Totuși, spun ei, așteptarea merită cu vârf și îndesat, dacă vor reuși să prindă un loc în clasele de after.

Potrivit anunțului Școlii Gimnaziale Numărul 1, pe care îl redăm integral mai jos, elevii vor primi masă și pot sta la after până la 16:30.

Comunicat oficial AFTER-SCHOOL ”Școala după școală”
Școala Gimnazială nr. 1, Bragadiru
Programul este organizat de Primăria Orașului Bragadiru

Programul începe după terminarea orelor de curs și se va desfășura până la ora 16:30, în școală, în spațiile special amenajate de la mansardă.

Elevii vor beneficia de îndrumarea cadrelor didactice profesionist din școală.

Elevii vor beneficia de asistență medicală.

Elevii vor beneficia de o masă de prânz și o gustare, care vor fi plătite de către părinții elevilor, valoarea fiind de 13,5 lei / zi, în sistem catering.

Înscrierea în program se va realiza în ordinea depunerii cererilor de către părinți / tutori / susținători legali până la epuizarea celor 180 de locuri disponibile. Cererile vor fi depuse la secretariatul școlii, conform programului de lucru cu publicul, începând cu data de 06.09.2021. La depunerea cererii de înscrierii, părinții / tutorii / susținătorii legali vor veni cu cartea de identitate în original și copie xerox.

Părinții sunt obligați să achite contravaloarea mesei în timp de cinci zile lucrătoare, la finalul fiecărei luni, în avans pentru luna următoare, cu excepția lunii septembrie în care vor achita contravaloarea mesei după aprobarea cererilor de înscriere. În cazul în care contravaloarea mesei nu este achitată în termenul stabilit elevul nu va mai fi primit în program, iar locul disponibilizat va fi ocupat conform criteriului de un alt elev.

Părinții au obligația să anunțe cu cel puțin 24 de ore înainte absența elevului de la program. În caz contrar, vor pierde contravaloarea mesei plătite pentru ziua / zilele în care elevul a absentat de la program.

Părinții au obligația de a anunța cabinetul medical și de a depune documentele medicale justificative în care se specifică restricții alimentare / regim alimentar etc. impuse de anumite afecțiuni, pentru a se putea face un meniu conform recomandărilor medicale. În caz contrar, părinții își vor asuma eventualele neconformități.

Părinții vor menține legătura cu cadrul didactic telefonic și vor fi disponibili telefonic pentru a se putea comunica orice situație urgentă.

Părinții vor discuta cu elevii despre măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate în incinta și perimetrul școlii.

Părinții sunt obligați să preia elevii la terminarea programului, respectiv ora 16.30, de la poarta școlii, unde vor fi conduși de către cadrele didactice.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!