Prețuri mai mici la abonamente de transport public în București și Ilfov. Măsura e valabilă și pentru călătorii din Bragadiru

Contractele de gestiune a serviciului public de transport călători au fost semnate de primarii din Ilfov joi, 29 iulie.

Cei patru operatori acceptați în Ilfov sunt Societatea de Transport București – STB SA, Serviciul Transport Voluntari – STV SA, Ecotrans STCM SRL și Regio Serv Transport SRL.

Anunțul a fost făcut de Consiliul Județean Ilfov, printr-o postare pe Facebook:

”Primarii din județul Ilfov au semnat contractele de delegare de gestiune a serviciului public de transport călători cu cei patru operatori: Societatea de Transport București – STB SA, Serviciul Transport Voluntari – STV SA, Ecotrans STCM SRL și Regio Serv Transport SRL.

Noul contract are o valabilitate de 10 ani și presupune mijloace de transport curate, orar predictibil și o politică tarifară avantajoasă:

  • Abonamentul pe toate liniile metropolitane (Bucuresti- Ilfov) scade de la 125 lei la 80 lei;
  • Abonamentul pe toate liniile metropolitane (Bucuresti- Ilfov) plus metrou scade de la 195 lei la 140 lei;
  • biletul de 24 de ore ramane la același tarif, 8 lei, si poate fi utilizat pe toate liniile metropolitane (Bucuresti- Ilfov);
  • În situația în care linia iese din raza administrativă a județului, se va folosi același titlu de călătorie atât în Ilfov, cât și în București.

În Bragadiru circulă mai multe autobuze, despre care ziardebragadiru.ro a scris AICI. Una dintre marile dorințe ale celor din oraș este prelungirea liniei 185, proiect care încă nu s-a realizat.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!