S-au furat indicatoarele de sub podul peste Centură! Dosar penal pentru distrugere

Indicatoarele de sens unic și alte indicatoare instalate în zona străzii Jadului din Bragadiru au fost smulse pur și simplu din beton.

Semnele rutiere au fost montate pentru fluidizarea traficului în zona giratoriul de la Leroy Merlin – strada Jadului – pasarela peste linia de centură.

”Este plângere facută către organele abilitate și s-a deschis un dosar penal pentru distrugere”, ne-a spus consilierul local Adrian Dumitru, care ne-a trimis și imaginile din acest articol.

Cei care locuiesc în cartierul Independenței și vin din București din zona Drumul Taberei – Prelungirea Ghencea pot ajunge acasă pe un drum puțin aglomerat pe ruta Dantelei – Cristalului – Safirului – Jadului – traversare pe sub DN6 – Leroy Merlin – cartierul Independenței. De menționat însă că Safirului și Jadului sunt asfaltate, dar au două mici porțiuni neasfaltate (de circa 30 de metri fiecare).

Astfel, cei din Independenței pot evita cozile din zona în care strada Cristalului se intersectează cu Șoseaua Alexandriei (zona Penny).

Este un drum bun și pentru cei care stau în Bragadirul vechi, care pot urma același traseu, iar la Leroy Merlin fac giratoriul și trec apoi podul peste Centură al DN6. Ei evită astfel cozile de la interescția Cristalului – Șoseaua Alexandriei.

Dacă vrei să ne scrii ceva (un pont care poate deveni o știre sau pur și simplu impresiile tale despre siteul Ziar de Bragadiru) nu ezita să o faci la contact@ziardebragadiru.ro. Iar dacă nu vrei să ratezi vreo știre, îți recomandăm să te abonezi la notificări și să te alături, cu un Like, comunității de pe pagina noastră de Facebook

Poți citi mai multe despre noi aici.