Curățenie în Bragadiru. Din ce zone se iau gunoaiele și ce putem face pentru un oraș mai curat

Campania de curățenie din cartierul Independenței, organizată de Primăria Bragadiru și Salserv în luna aprilie, continuă în cealaltă parte a drumului european (E70).

Marți, 16 aprilie, ziardebragadiru.ro i-a găsit pe muncitori curățând strada Jadului, stradă oarecum paralelă cu Centura București, după cum se vede în imaginea alăturată.

”Astăzi se lucrează în Jadului, Safirului, zona Cristalului, Dantelei, Parfumului și pe alte străzi din zona aceasta”, ne-a spus Adrian Dumitru, consilier în cadrul Primăriei Bragadiru.

Săptămâna trecută, în cadrul aceleiași campanii, au fost curățate mai multe zone din cartierul Independenței. S-a acționat și pe câmpul liber din imediata vecinătate a căii ferate, zonă ”preferată” de cei care aruncă gunoaie (vezi zona marcată pe harta de mai jos).

Cei care vor să contribuie la un oraș mai curat sunt sfătuiți să apeleze poliția de fiecare dată când observă persoane aruncând gunoaie pe câmp.

Numerele de telefon sunt mai jos:

Poliția Bragadiru: 021 448 14 26

Poliția Locală: 021 448 07 95

Dacă vrei să ne scrii ceva (un pont care poate deveni o știre sau pur și simplu impresiile tale despre siteul Ziar de Bragadiru) nu ezita să o faci la contact@ziardebragadiru.ro. Iar dacă nu vrei să ratezi vreo știre, îți recomandăm să te abonezi la notificări și să te alături, cu un Like, comunității de pe pagina noastră de Facebook

Poți citi mai multe despre noi aici.