Piața și vechiul târg alimentar Bragadiru s-au deschis, după modernizare

Vechiul târg alimentar Bragadiru, organizat duminică de duminică, a fost redeschis după modernizare și după relaxarea regulilor din starea de alertă.

În plus, târgul are acum și un spațiu rezervat unei piețe zilnice.

Târgul se află în zona Bulgaru din Bragadiru, la ieșirea spre Vârteju. Adresa exactă este Strada Unirii, nr. 70, Bragadiru, Ilfov.

Așa cum anunțam în acest articol, târgul ar fi trebuit să se deschidă în luna aprilie, dar regulile din starea de urgență din plină pandemie de coronavirus nu au permis această inaugurare.

Târgul a fost modernizat în acest an

Deschiderea oficială a fost duminică, 21 iunie. Târgul va avea loc în fiecare duminică, fiind un loc în care se dorește încurajarea vânzării de produse agricole de calitate, direct de la producători la consumatori.

Târgul are o zonă de cereale și alte produse pentru animale, dar și zone de vânzare de fructe și legume, brânzeturi, pește, alte tipuri de carne.

Piața zilnică constă într-o zonă de tarabe, acoperită. Cei care vin cu mașina au la dispoziție și locuri de parcare, situate aproape de zonele de cumpărături.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!