Jerry’s Pizza a deschis magazinul din Bragadiru

Rețeaua Jerry’s Pizza a deschis magazinul din Bragadiru în data de 6 iulie. Restaurantul se află în cadrul complexului La Strada Mall, de pe strada Cristalului.

Noua unitate Jerry’s Pizza se află în apropierea cartierului Scandinavia, fiind situat exact la intersecția străzilor Cristalului și Safirului.

Comenzile se fac la numărul de telefon *3030, prin aplicația Jerry’s Pizza sau direct în restaurant.

Meniul Jerry’s Pizza include pizza, paste, sandvișuri, salate, diverse preparate din pui, alte feluri (meniuri de cârnăciori și mici, jalapeno nuggets, inele de ceapă, coleslaw, foccacia, wedges), deserturi și băuturi.

În cadrul aceluiași complex, La Strada Mall, a fost deschis în urmă cu puțin timp și un magazin Pepco.

La Strada Mall Bragadiru a fost finalizat în primele luni ale acestui an. Centrul comercial are și alte spații comerciale, unele deja închiriate, altele încă disponibile.

emag easy box la strada mall bragadiru langa pepco

Lipit de clădirea mallului se află și un ”easy box” de la eMAG, din care pot fi ridicate comenzile online din acest magazin. Se pot ridica comenzi de la easy box la orice oră din zi, șapte zile pe săptămână.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!