O comedie filmată în Bragadiru ajunge în cinema. Joacă Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartău și Ilona Brezoianu

nunti botezuri inmormantari foto actori

Parcul dintre Bragadiru și Clinceni și complexul Belvedere au fost gazda unor filmări pentru ”Nunți, botezuri, înmormântări”. Filmul are premiera în cinematografele din România vineri, 23 septembrie.

Filmul îi are în roluri principale pe Șerban Pavlu (cunoscut publicului și din producția HBO ”Umbre”), Anca Sigartău, Gheorghe Ifrim și Ilona Brezoianu. Din distribuție mai fac parte Dan Rădulescu, Andreea Mateiu, Andrei Ioan Ionescu, Nicodim Ungureanu, Ruxandra Maniu, Sergiu Costache, Vali Rupița, Puiu Lăscuș, Bogdan Cotleț, Alexandru Unguru, Jean De La Craiova și alții. Filmul e regizat de Alexandru Lustig.

Șerban Pavlu este cel care joacă personajul principal al comediei, un bărbat care, în plină bulă imobiliară, vrea să vândă un teren cu un milion de euro. ”M-am bucurat de acest rol pentru că eram asociat cu o imagine dură, serioasă şi eu nu sunt deloc nici dur, nici serios. Am încercat să fiu cât mai aproape de spiritul personajului. Este un film gândit pentru publicul larg”, spune Pavlu, citat de Știrile Pro Tv.

Filmul vorbește despre dușmănii și șicanări între vecini, un adevărat ”sport” național în România.

Iată trailerul filmului:

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!