Noul Lidl Bragadiru, în cifre. Magazinul se deschide joi, 21 mai

Lidl 2 Bragadiru Soseaua Alexandriei 132 134

Lidl a anunțat oficial lansarea celui de-al doilea său magazin din Bragadiru. Deschiderea are loc joi dimineață, la ora 7.

Program Lidl Bragadiru, Șoseaua Alexandriei Nr. 132-134

  • luni – sâmbătă: 07-22
  • duminică: 08-20

Noul magazin se află în apropierea stației de carburant TSV, pe partea dreaptă a DN6, sensul de mers dinspre București spre Bragadiru. Astfel, la magazin se ajunge relativ rapid din cartiere ca Fortuna, Scandinavia sau Smart City. Traversarea DN6 (pe la pasarela de la McDonalds sau pe cea de la Leroy Merlin) face magazinul accesibil și celor din Cartierul Independenței.

Cifre interesante despre noul magazin Lidl:

120 de locuri de parcare sunt în fața noului magazin.
1 stație de încărcare electrică a mașinilor, la care se pot încărca simultan 2 mașini.
1300 de metri pătrați are noul magazin.
20 de angajați va avea noul magazin.

”Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Craiova și Bragadiru dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație, ori stația de încărcare pentru automobile electrice”, anunță cei de la Lidl, printr-un comunicat trimis redacției ziardebragadiru.ro.

Măsuri de protecție luate de Lidl Bragadiru împotriva răspândirii SARS-CoV-2

Magazinul a anunțat și lista măsurilor luate în cadrul efortului național de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Printre aceste măsuri se numără:

  • montarea unor panouri transparente de protecție la casele de marcat;
  • limitarea numărului de clienți care pot intra în același timp în magazin; – montarea de dozatoare cu soluție dezinfectantă pentru clienți;
  • dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate și a obiectelor expuse (exemplu: toaletele, intrările și ieșirile, vitrinele frigorifice, cărucioarele și coșurile de cumpărături, benzile și POS-urile de la casele de marcat etc.).

”În plus, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la coadă să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noile magazine Lidl se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat. În același timp, pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor”, se mai arată în comunicatul Lidl. e

Lidl mai are un magazin în Bragadiru, la adresa Șoseaua Alexandriei, numărul 229. La nivel național, odată cu deschiderea noului magazin din Bragadiru, rețeaua Lidl ajunge să numere 270 de magazine.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!