Bicicletă furată chiar din curtea bisericii din Bragadiru. Filmarea cu hoțul, pe canalul nostru de Youtube

O persoană din Bragadiru a rămas fără bicicleta sa, care i-a fost furată chiar din curtea bisericii din centrul orașului.

”Îmi pare rău mai ales că aveam antifurt la ea, dar am zis cât stau să iau o candelă, cinci minute, să nu o mai leg. Mare greșeală”, ne-a spus Victorița Fudulu, victima furtului.

Furtul a avut loc sâmbătă, 16 mai, în jurul orelor 12:30-13:00.

Tânăra și-a lăsat bicicleta chiar la bolta prin care se face intrarea în curtea bisericii din Șoseaua Alexandriei. Cum Biserica ”Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir” este dotată cu camere video, furtul a fost filmat.

În imaginile pe care le puteți urmări în clipul de mai jos se vede cum un bărbat observă bicicleta și apoi încalecă pe ea și pleacă din curtea bisericii. În imagini se vede că în zonă erau și alte persoane. Dacă citiți această știre și ați fost în zonă în acele momente, puteți suna la poliție pentru a da mai multe detalii. Numărul de telefon este 021 448 14 26.

Bicicleta furată este albă și are marca Lizzard Bike. Nouă, bicicleta costă aproximativ 2000 de lei. Victima furtului a depus plângere la poliție.

Dacă doriți să nu pierdeți niciunul dintre filmulețele încărcate de noi pe canalul de Youtube, vă puteți abona la canal aici. Nu uitați să apăsați și clopoțelul pentru notificări.