Leroy Merlin a închis temporar magazinul din Bragadiru

Leroy Merlin a decis să închidă temporar toate cele 17 magazine din România. Produsele pot fi comandate însă online sau prin serviciul rezervă&ridică.

Unul dintre aceste 17 magazine este cel din Bragadiru (Strada Sperantei, Nr. 94-96).

Programul punctului de Rezervă & Ridică al magazinului din Bragadiru este zilnic între orele 8 și 19. Singura excepție este ziua de 24 martie, în care programul este 8 – 17.

Închiderea temporară vine în contextul măsurilor luate de stat, dar și de mediul privat pentru oprirea răspândirea virusului COVID-19, numit și noul coronavirus.

În Franța, acum câteva zile, Leroy Merlin a procedat la fel. Magazinele fizice au fost însă redeschise după câteva zile de inactivitate. Rămâne de văzut cum va proceda conducerea lanțului francez în România.

ziardebragadiru.ro va urmări subiectul și vom reveni cu amănunte. Și IKEA a luat o măsură similară și a închis temporar cele două magazine fizice din România (Băneasa și Pallady). Funcționează însă în continuare magazinul online.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!