O mamă din Bragadiru și-a prezentat afacerea la ”Imperiul Leilor” de la PRO TV

Stela Dinica Bragadiru Pro TV

O mamă din Bragadiru, care are o afacere în domeniul alimentar, și-a prezentat ideea și a cerut finanțare în cadrul emisiunii ”Imperiul Leilor”, difuzată în fiecare miercuri seară de PRO TV.

Stela Dinică, care a apărut în emisiunea din 18 martie, are o afacere cu produse fără gluten, inspirată din propria viață și nevoile familiei sale. Absolventă a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, Stela a lucrat ca specialist în industria alimentară timp de mai mulți ani.

După nașterea copilului său, care are intoleranță la gluten, Stela a avut nevoie de mai mult timp pentru a se dedica familiei. A renunțat la locul de muncă, dar nu și la ideea de a lucra.

Astfel a luat naștere afacerea sa, BioEm, despre care puteți afla mai multe pe pagina de Facebook ”Produse fără Gluten România”.

Stela a cerut finanțare pentru afacerea sa, pentru a înființa o unitate de producție a acestor produse. ”Leii” din emisiune – potențialii finanțatori Daniela Marișcu, Monica Cadogan, Mohammad Murad, Dragoș Petrescu și Cristian Onețiu – au apreciat ideea Stelei, dar nu au făcut oferte pentru a finanța afacerea cu produse gluten-free.

Principalul argument al ”leilor” a fost că afacerea depinde aproape exclusiv de Stela, iar ea a ținut foarte mult la a dedica o mare parte din timpul său familiei. ”În afacere trebuie să te implici 12, 14, chiar 16 ore pe zi”, a spus Mohammad Murad, cel care deține lanțul de hoteluri Phoenicia.

În prezent, Stela Dinică vinde produsele sale în special pe internet. Datele despre numărul românilor cu intoleranță la gluten nu sunt foarte clare: unele studii indică faptul că ar fi câteva zeci de mii de astfel persoane, iar altele că ar fi de fapt peste 150.000. Cert este că, de la an la an, se nasc tot mai mulți copii cu această intoleranță, iar părinții trebuie să își dea seama la timp de acest lucru și să adapteze alimentația copilului.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!