Persoanele de peste 65 de ani din Bragadiru pot comanda hrană și medicamente prin telefon

Toate persoanele de peste 65 de ani din Bragadiru au la dispoziție un număr de telefon la care pot comanda medicamentele și hrana de care au nevoie.

Acest număr este 0743.211.628. Acesta poate fi apelat între orele 6 și 21 de către toți vârstnicii de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor.

Reamintim că de miercuri, 25 martie, persoanelor de peste 65 de ani le-a fost interzis să își părăsească casele. Cea mai mare rată a mortalității printre cei infectați de noul coronavirus este constatată în rândul vârstnicilor. Toate cele 8 persoane decedate din cauza COVID-19 în România aveau vârste de peste 60 de ani.

Cei care vor cumpăra și vor aduce vârstnicilor cele necesare vor fi angajații Direcției de Asistență Socială. Costul va fi suportat din Bugetul Local.

Decizia a fost luată de Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

Totodată, s-a decis închiderea parcurilor și a locurilor de joacă ce se află în domeniul public sau privat al orașului Bragadiru.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!