Kaufland Bragadiru, magazinul 2. Unde se construiește și ce dotări va avea

kaufland bragadiru magazin nou

Kaufland deschide un nou magazin în Bragadiru, aproximativ vizavi de Leroy Merlin, pe aceeași parte a DN6 pe care se află și noul magazin Lidl.

Ca și magazinul LIDL, și noul Kaufland va avea stații de încărcare a mașinilor electrice. Kaufland și LIDL fac parte din același grup german, Schwarz.

Demararea lucrărilor la noul magazin Kaufland din Bragadiru a fost autorizată printr-o decizie a Consiliului Local al orașului, adoptată în 31 mai 2022.

Magazinul și parcarea sa vor ocupa 24.151 metri pătrați (2.4 hectare) și va fi deschis la adresa Șoseaua Alexandriei 182-186, Bragadiru, Ilfov. Zona aproximativă, pentru a vă face o idee, este cea de lângă cimitirul privat Odihna Veșnică. În zonă se află deja o pasarelă pietonală cu ajutorul căreia pietonii pot traversa DN6.

Iată întreaga listă de amenajări enumerate în Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al investiției:

”Construire hipermaket P+1E și construcții anexe interioare și exterioare (container bufet IMBISS și cort, containere reciclare ambalaje, spații tehnie, post TRAFO, bazin PSI, padocuri cărucioare, spații încărcare vehicule electrice), amenajări exterioare incintă (platforme parcare, spații verzi, drumuri, trotuare, rampă andocare), amenajare acces rutier și pietonal și racorduri la drumurile publice, instalații interioare și rețele / lucrări tehnico-edilitare, amenajare împrejmuire teren, amplasare panouri publicitare, pilor și totem publicitar, branșamente utilități, deviere traseu rețele utilități, organizare de șantier”

În prezent, pe Șoseaua Alexandriei mai sunt 2 alte magazine Kaufland. Unul este în București (Șoseaua Alexandriei, 152, București), iar celălalt în Bragadiru (Șoseaua Alexandriei 229).