Kaufland Bragadiru. Când se deschide și ce oferă noul supermarket

Grupul german Kaufland a anunțat oficial data la care va deschide noul său magazin din Bragadiru, Ilfov.

Actualizare 17 aprilie: Grupul german a decis să deschidă magazinul cu o zi mai devreme. Astfel, s-au putut face cumpărături în noul magazin Kaufland Bragadiru din șoseaua Alexandriei 229A încă de miercuri, 17 aprilie.

Potrivit unui anunț postat pe siteul propriu al companiei, Kaufland Bragadiru se deschide joi, 18 aprilie.

Adresa Kaufland Bragadiru este Șoseaua Alexandriei, nr 229A. Pentru a vă fi mai ușor, trebuie spus că magazinul Kaufland este situat lângă Lidl, în spatele noii piețe Bragadiru și lângă Mary Frig.

Kaufland Bragadiru este magazinul cu numărul 122 al Kaufland în România. Un alt magazin Kaufland apropiat de Bragadiru este cele de la capătul tramvaiului 32 (lângă Cora Alexandriei).

Imagine preluată de pe siteul Kaufland, unde se anunță data oficială de deschidere a magazinului

Kaufland Bragadiru va fi însă semnificativ mai mare decât cel din Alexandriei. În ziua deschiderii, clienții vor avea parte de câteva suprize, dar și de reduceri (fiecare deschidere de magazin Kaufland este însoțită de mari campanii de reduceri, speciale pentru acel magazin).

Magazinul a derulat în ultimul timp o mare campanie de angajări pentru Kaufland Bragadiru. Din echipa inițială vor face parte și oameni cu experiență din alte magazine Kaufland din București, unii dintre ei venind probabil chiar din Kaufland Alexandriei.

Magazinul din Bragadiru a fost ridicat de firma de construcții SC Concret Construct AG SRL, iar proiectant general a fost firma SC Goldbach Design & Build SRL. Lucrările au început în august 2018 și trebuie să fie finalizate până în august 2019.

Panou instalat pe șantierul Kaufland Bragadiru, cu date despre construcție

Reamintim că Lidl și Kaufland sunt magazine ”înfrățite”, întrucât fac parte din același concern. Președinte și CEO al ambelor magazine este germanul Dieter Schwarz, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cu o avere estimată de circa 23 de miliarde de dolari. E o practică comună a companiei să deschidă magazine Kaufland lângă Lidl și invers. Și în zona Păcii, cartierul Militari (lângă Autogara Militari), există tot un astfel de tandem Lidl-Kaufland, cu magazine și parcări alăturate.

Dacă vrei să ne scrii ceva (un pont care poate deveni o știre sau pur și simplu impresiile tale despre siteul Ziar de Bragadiru) nu ezita să o faci la contact@ziardebragadiru.ro. Iar dacă nu vrei să ratezi vreo știre, îți recomandăm să te alături, cu un Like, comunității de pe pagina noastră de Facebook.

Poți citi mai multe despre noi aici.