JYSK Bragadiru se deschide. Ce program are magazinul

JYSK Bragadiru se va deschide la finalul lunii august (data planificata fiind 27 august), într-un spațiu comercial din imediata apropiere a magazinului de bricolaj Leroy Merlin.

Noul JYSK va fi deschis pe strada Speranței, chiar vizavi de Leroy Merlin.

Programul magazinului va fi:

Luni-Vineri: 09-19:30
Sâmbătă și Duminica: 09-17:30

Odată cu deschiderea JYSK Bragadiru, rețeaua JYSK din București și Ilfov va număra 12 magazine. În România, rețeaua JYSK numără 91 de unități.

Cum a început afacerea JYSK

Lanțul danez este un gigant al retailului de produse pentru casă, numărând 2900 de magazine în 51 de țări. 24.000 de oameni sunt angajați în prezent de JYSK, iar cifra anuală de afaceri este de aproximativ 3,8 miliarde de euro.

Povestea JYSK a început în 1979, când un om de afaceri pe nume Lars Larsen, din Danemarca, a deschis un magazin în Aarhus, al doilea cel mai mare oraș al țării.

Larsen a deschis apoi alte magazine, în Danemarca, iar în doar cinci ani de la înființare a reușit să se extindă într-o țară vecină, inaugurând, în 1984, un magazin în prospera Germanie.

Acum, magazine JYSK se găsesc în Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Republica Cehă, Ungaria, Ţările de Jos, Slovacia, Germania, Austria, Elveţia, Islanda, Rusia, Canada, Groenlanda, Insulele Faroe, Estonia, Letonia, Lituania, Ucraina, Kosovo, Bulgaria, România, Franţa, Marea Britanie, Slovenia, Macedonia de Nord, Croaţia, Italia, Spania, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Armenia, Muntenegru, Indonezia, Grecia, Albania, Vietnam, Malta, Portugalia, Georgia, Bielorusia, Tajikistan, Moldova, Belgia, Kuwait, Dubai, Thailanda, Irlanda și Azerbaidjan.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!