Grădinița Nr. 3 ar putea avea 4 grupe noi. Se alocă 1 milion de lei pentru amenajarea mansardei

gradinita numarul 3 bragadiru coralului mansarda

Grădinița Numărul 3, din strada Coralului (cartierul Scandinavia), va putea avea încă 4 grupe, în viitorul apropiat.

Un proiect propus de primarul Vasile Cimpoeru și care va trece probabil joi, 28 mai, de votul consilierilor locali, prevede amenajarea spațiului din mansardă al clădirii.

ziardebragadiru.ro a vizitat acest spațiu la puțin timp după inaugurarea grădiniței, iar acesta permite fără probleme amenajarea de noi clase.

Potrivit unor informații postate pe Facebook de consilierul local Teodora Desagă, suma totală care va fi cheltuită în cadrul acestui proiect este de 1,1 milioane de lei.

Totuși, pentru ca noile grupe să devină realitate, este nevoie, pe lângă amenajare, și de angajarea de personal suplimentar (educatoare, îngrijitoare). Pentru a face acest lucru, grădinița are nevoie de aprobarea Ministerului Educației.

Ziarul nostru a scris pe larg despre grădinițele din Bragadiru în articolul de aici. O galerie foto cu interiorul Grădiniței Nr. 3 poate fi accesată aici.

În privința construcției de noi grădinițe în oraș, cea mai presantă dintre probleme pare a fi cea a construirii unei noi grădinițe în Cartierul Latin. Cei care locuiesc aici au încă parte de un acces dificil în București și de o distanță relativ mare față de cele trei grădinițe din Bragadiru.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!