Deșeurile vegetale sunt ridicate gratuit. Care este data limită și ce se întâmplă în restul anului

Deșeurile vegetale rezultate în urma toaletării pomilor sau a viței de vie vor fi ridicate gratuit de operatorul de salubritate.

Potrivit unui anunț postat pe siteul Primăriei Bragadiru, ridicarea gratuită a acestor deșeuri vegetale are loc în perioada 8 aprilie – 4 mai 2024. O altă etapă este cea de toamnă, întinsă pe toată luna noiembrie 2024.

Iată anunțul complet:

”Informare Colectare Deșeuri Vegetale

Vă informăm că ridicarea deșeurilor vegetale, rezultate în urma toaletării copacilor se realizează cu titlu gratuit în perioada 8.04 – 4.05.2024 și în luna noiembrie 2024. Pentru a vă încadra în programul de colectare, crăcile trebuiesc tăiate la 1m, maxim 1.5m lungime, legate în snopi și depozitate în fața imobilului, doar în ziua în care e programată ridicarea gunoiului menajer. În restul anului, operatorul de salubritate SC Blue Planet Services SRL va efectua colectarea acestora, ca parte a fracției umede, în limita unui recipient, pentru fiecare generator de deșeuri ce deține contract de salubritate valabil încheiat. În privința contităților sezoniere excedentare, acestea vor fi preluate contra cost.”

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!