Alegeri locale 2024 în Bragadiru. Cine intră în lupta pentru funcția de primar

candidati primaria bragadiru 9 iunie 2024 alegeri locale

Favoriții Gabriel Lupulescu și Teodora Desagă se luptă din nou în iunie 2024, așa cum s-a întamplat și la precedentele alegeri locale.

Bannerele candidatului PNL, primarul în funcție Gabriel Lupulescu, au început deja să apară prin oraș începând cu această săptămână. Principalul său contracandidat este reprezentantul Alianței Dreapta Unită, Teodora Desagă, care și-a anunțat atât candidatura la funcția de primar, cât și lista de consilieri propuși de alianță încă din luna martie.

Alături de cei doi, pe lista de candidați apar și o serie de persoane cunoscute la nivel local: Eugeniu Țună (candidatul pentru Primăria Bragadiru al partidului Dianei Șoșoacă, S.O.S. România), Ionuț Scarlat (candidat independent) și Valentin Grecu (candidatul AUR). Totodată, și-a anunțat intenția de a candida și Dan Gabriel Dumitrescu, din partea PSD Bragadiru. Dumitrescu este cunoscut pentru rețeaua de magazine de materiale de construcție Dumiserv, o afacere de familie.

Alegerile locale au loc în data de 9 iunie 2024. La urne, bragadirenii vor alege atât primarul localității, cât și oamenii care vor face parte din Consiliul Local. În prezent, în Bragadiru sunt 19 consilieri locali, majoritatea fiind deținută de reprezentanți PNL, urmați de aleși din partea PMP și USR.

Într-un articol viitor, vom publica lista de candidați la funcția de consilier local din partea fiecărui partid implicat la alegerilor locale din 9 iunie 2024 din Bragadiru.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!