Data finală a alegerilor locale din Bragadiru a fost stabilită. Iată când vom alege un nou primar

Primaria Bragadiru Ilfov

Data viitoarelor alegeri pentru funcția de primar va fi 27 iunie 2021, informează Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

AEP informează că în ședința Executivului de astăzi, 19 mai 2021, a fost adoptată hotărârea de Guvern prin care s-a stabilit ca alegerile locale parțiale pentru primari și un consiliu local să se desfășoare în data de 27 iunie 2021 și care va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial, Partea I.

În cadrul aceleiași ședințe, a fost adoptată hotărârea de Guvern pentru aprobarea calendarului acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor locale parțiale.

Conform prevederilor hotărârii, perioada electorală va începe în data de 23 mai 2021, candidaturile vor putea fi depuse până cel mai târziu la data de 7 iunie 2021, iar campania electorală va începe în data de 12 iunie 2021.

Până în prezent, candidații anunțați cotați cu șanse la funcția de primar al orașului Bragadiru sunt, în ordine alfabetică, următorii:

Teodora Desagă (PMP, susținută și de USR)
Costin Ioniță (AUR)
Gabriel Lupulescu (PNL)
Ionuț Scarlat (PSD)

Vă vom ține la curent cu noutățile din această luptă electorală.

Amintim că după condamnarea definitivă a lui Vasile Cimpoeru, primar interimar este viceprimarul Grigore Marian Dumitru.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!