Bretea de legătură în Bragadiru, între DN6 și Centura București. Se reduce aglomerația de la Kaufland și Leroy Merlin

Contractul de proiectare și execuție a bretelei care va lega DN6 de Centura București pe partea dreapta pe sensul de mers dinspre Bragadiru spre București a fost semnat luni, 17 mai.

Anunțul a fost făcut de Irinel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Termenul de finalizare a proiectului este de 6 luni, dintre care 3 sunt dedicate proiectării și obținerii de avize și 3 construcției propriu-zise.

”Este vorba despre realizarea unei bretele de legătură între DN 6 și actuala Centură a Bucureștiului pe partea dreaptă în sensul de mers Bragadiru – București, cu impact major în creșterea siguranței rutiere și descongestionarea traficului pe DN 6 – zona Bragadiru. Breteaua de legătură va avea 2 benzi de circulație, câte una pentru fiecare sens”, a spus Scrioșteanu pe contul său de Facebook.

În prezent, după ce au fost montați parapeți de beton pe axul drumului, mașinile care vin dinspre Alexandria și vor să intre pe Centura București trebuie să treacă pasarela și să întoarcă la sensul giratoriu de la Leroy Merlin. Mașinile care ies de pe Centura București pe la breteaua existentă și vor să meargă spre București trebuie să întoarcă la sensul giratoriu de la Kaufland Bragadiru.

Noua bretea ar urma să fie construită prin dreptul hotelului Premier.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!