Stop accidentelor! Separatoare de sens din beton la intersecția dintre DN6 și breteaua spre centură, în Bragadiru

Separatoare de sens din beton au fost montate în dreptul intersecției dintre Șoseaua Alexandriei și breteaua care asigură legătura spre Centură prin zona magazinului de materiale de construcții Dumiserv.

Astfel, când se iese de pe Centură în Bragadiru, nu se mai poate vira la stânga spre Cartierul Independenței și București. Șoferii vor face la dreapta de pe bretea pe DN6, apoi pot întoarce la sensul giratoriu de la Kaufland Bragadiru.

Cei care vin dinspre Primăria Bragadiru și vor să facă stânga pentru a intra pe bretea și apoi pe centură sunt nevoiți acum să treacă peste pasarelă, să facă rondul de la Leroy Merlin, apoi se întorc spre Bragadiru și intră pe breteaua care îi duce pe Centura București. Pentru acest sens de mers, se discută de foarte multă vreme despre o legătură cu centura printr-o altă bretea, prin fața Hotel Premier.

Se pare că lucrările la aceasta bretea ar trebui să înceapă destul de curând. Vă vom ține la curent cu acest demers, pe măsură ce avem informații noi.

În zonă se produceau adesea accidente, cum a fost și acesta, deoarece era destul de greu să ieși în siguranță de pe bretea la stânga spre București.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!